• کمیته نقل و انتقالات

روند درخواست و اجرای ماموریت یا انتقال

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |

روند درخواست و اجرای ماموریت یا انتقال

1-       در ابتدای امر، کارمند درخواست کتبی خود را جهت انتقال به مدیریت مبدا (محل پست سازمانی خود) ارائه می­کند.

2-       ارائه موافقت واحد مبدأ و مقصد ضمن تعیین محل خدمت و ردیف بلاتصدی متناسب با مدرک تحصیلی و سوابق تجربی متقاضی انتقال با رعایت شرایط و ضوابط مربوطه،‌ به همراه فرم 502 و آخرین حکم کارگزینی به اداره نقل و انتقالات الزامی است.

3-       هرگونه درخواست جابجایی پس از تکمیل سابقه در صورت جلسه کمیته نقل و انتقالات درج خواهد شد.

4-       در صورت موافقت ، در ابتدای امر فرد متقاضی به عنوان مامور به مقصد مورد نظر اعزام می شود. پس از شش ماه در صورت امکان و نظر موافق مدیریت، تمدید ماموریت یا انتقال دایم انجام خواهد گرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 368 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر