• سامانه ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |

(( دعوت به همکاری ))

مدیریت منابع انسانی

در راستای طرح تکریم ارباب رجوع  و با توجه به مراجعات مکرر افراد جویای کار، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، اقدام به طراحی فرم ثبت نام متقاضیان همکاری با دانشگاه را نموده است . داوطلبان می توانند از طریق تکمیل  فرم زیر نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نمایند تا در صورت وجود مجوز و نیاز، حسب تشخیص دانشگاه از میان ثبت نام کنندگان، افراد فراخوان گردیده و بعد از آزمون، مصاحبه تخصصی و تائید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش دانشگاه و همچنین با در نظر گرفتن سایر شرایط، به صورت شرکتی به کارگیری شوند.

موارد قابل توجه

1- بدیهی است ثبت نام در این سایت هیچ گونه تعهدی را جهت به کارگیری برای دانشگاه ایجاد نمی نماید.

2- پس از جذب متقاضیان به صورت شرکتی در هریک از واحدهای زیر مجموعه دانشگاه ، مطلقا امکان جابجائی یا انتقال به داخل یا خارج از دانشگاه وجود ندارد.

3- بکارگیری متقاضیان به صورت شرکتی صرفا از بین عناوین شغلی مورد نیاز و مطابق ساختار سازمانی دانشگاه می باشد .

برای مشاهده فرم و ورود اطلاعات اینجا را کلیک نمائید.

جهت ویرایش فرم ارسال شده اینجا کلیک نمائید.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 32345 بار   |   دفعات چاپ: 185 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر