• 1402/10/23 - 11:50
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

323215.mp3 فرآیند ارزیابی عمومی و اختصاصی نیروهای جدید الاستخدام سال ۱۴۰۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران

فرآیند ارزیابی عمومی و اختصاصی نیروهای جدید الاستخدام سال ۱۴۰۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه مورخ۱۴۰۲/۱۰/۱۶تاکنون با دو گروه ارزیابی عمومی و ۸ گروه ارزیابی تخصصی ادامه یافت.در پایان سومین هفته برگزاری فرآیند ارزیابی عمومی و اختصاصی نیروهای جدید الاستخدام با برنامه ریزی و همکاری مستمر تیم اجرایی این فرآیند متشکل از مدیریت های منابع انسانی، توسعه سازمان و تحول اداری، حراست، گزینش، بازرسی، امور پشتیبانی و رفاهی که فرآیند ارزیابی عمومی و اختصاصی ۶۴۸ نفر از داوطلبین استخدام سال ۱۴۰۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران به اتمام رسید.

شایان ذکر است فرآیند ارزیابی عمومی و اختصاصی برای ۸۵۰ داوطلب ادامه خواهد داشت.

• گروه اخبار : اخبار اداره استخدام,فراخوان جذب,اخبار پايگاه
: