• 1402/06/01 - 14:51

19239.mp3 فراخوان همکاری جهت نیروی کتابدار
فراخوان همکاری جهت نیروی کتابدار
(فراخوان داخلی)

فراخوان همکاری جهت نیروی کتابدار  از بین همکاران محترم شاغل در سایر واحد‌ های دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت اشتغال در معاونت تحقیقات و فناوری

همکار گرامی
بدینوسیله به اطلاع می‌ رساند معاونت تحقیقات و فناوری در نظر دارد جهت تامین نیرو مورد نیاز از پرسنل شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه که مایل به همکاری در واحد مذکور می‌ باشند پس از شرکت در جلسه مصاحبه حضوری و کسب موفقیت در مصاحبه دعوت به همکاری نماید. لذا در صورت تمایل به همکاری ، فرم پیوست را تکمیل نمایید.

لازم به ذکر است اخذ موافقت بالاترین مقام مسئول واحد محل اشتغال فرد متقاضی، الزامی است.
توجه: این ثبت نام فقط مختص کارکنان رسمی، پیمانی،قراردادی شاغل در واحد‌ های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران  می‌ باشد.

سایر شرایط :

دارای مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد در رشته تحصیلی(کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی)

آشنایی کامل به تایپ و دارا بودن مدارک مهارت های هفت گانه ICDL

آشنایی کامل با سیستم چارگون

جهت تکمیل فرم فراخوان کلیک کنید.

• گروه اخبار : اخبار اداره استخدام,فراخوان همکاری
  • کد خبر : 19239