• 1402/11/04 - 15:52
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

322755.mp3 بازدید نماینده مدیریت بازرسى، ارزیابى عملکرد و رسیدگى به شکایات وزارت بهداشت از کانون ارزیابى نیروهاى جدیدالاستخدام سال ١٤٠٢ دانشگاه در تاریخ ١٤٠٢/١٠/٢٦.

در مورخ 1402/10/26 سرکار خانم امیدی خواه نماینده مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات از محل کانون ارزیابی داوطلبان استخدامی سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید بعمل آوردند. در این بازدید فرآیند اجرایی ارزیابی داوطلبان و نحوه چیدمان و گزارش کار پنل های اختصاصی و عمومی تشریح و مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه اخبار : اخبار اداره استخدام,فراخوان جذب,اخبار پايگاه
: